Kamp karavan ve doğa severler Ankara'da bir araya geldi

Ankara’da Altındağ ilçesinde Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı.

Kamp karavan ve doğa severler Ankara'da bir araya geldi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Altınpark’ta Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı. Fuar'da doğa severleri bekleyen envai çeşit kamp, karavan ve doğa ürünleri bulunuyor. Kamp yapma tutkunlarının evi karavanlar ise fuarda en dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Kamp severler için en dikkat çekici şeylerin başında karavanlar geliyor. Fuara gelenler karavanları inceleyerek kendilerine uygun karavanları inceleme imkanı buluyor.

Kamp karavan ve doğa severler Ankara'da bir araya geldi

Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı'na gelen vatandaşlardan Havva Baştaş, karavanı çok beğendiğini belirterek, “Çok güzel, beğendim. Benim de olmasını isterdim böyle. Arabalı istiyordum, kombili olsun ama buna da razıyım. Beni ev işinden kurtarır. Her yer tertemiz, mis gibi. Hem gezersin, hem yersin hem yatarsın” diye konuştu.

Kamp karavan ve doğa severler Ankara'da bir araya geldi - Resim : 2

Fuara katılan karavan üreticisi Mehmet Garip fuarın çok güzel gittiğini ifade ederek , “Fuarın ilk günü çok güzel gidiyor. Katılımcılarımız da bizi memnun ediyor. Ankara’daki karavan fuarına özel 150 bin lira ile sınırlı sıfır faizle bir kredi imkanımız var. Herkesi karavan sahibi yapmak istiyoruz. Karavanlarımızın tüm modellerini içerisindeki tasarım çeşitleriyle buraya getirdik” dedi.

FUAR 8 ARALIK'A KADAR DEVAM EDECEK

8 Aralık'a devam edecek Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı'nda görücüye çıkan karavanlar, 150 bin ile 450 bin Türk lirası arasında değişen fiyatlara yeni sahiplerini bekleyecek.

SONRAKİ HABER