Ankara'nın Altındağ ilçesinde park halindeki otomobil alev topuna döndü!

Ülkemizde artan hava sıcaklıklarının ardından tarla ve orman yangını haberleri sık sık basına yansıdı. Son olarak Başkent Ankara'da da park halindeki bir otomobilin alev topuna döndüğü anlar yurttaşların kameralarına yansıdı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde park halindeki otomobil alev topuna döndü!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde park halindeki otomobil alev topuna döndü! - Türkiye'de pek çok yangın haberi basına yansımaya devam ediyor. Orman ve tarla yangınlarının ardında otomobil yangınlarına dair haberler de gelmeye başladı. Ankara’nın Altındağ ilçesinde park halindeki otomobilin alev topuna döndüğü yangında araç kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ALTINDAĞ'DA ARAÇ YANDI

Olay, Altındağ ilçesi Gültepe Mahallesi, 1741’inci sokakta yer alan Pınarbaşı Apartmanı'nın garajında meydana geldi. İddialara göre, yangın öncesi patlama sesi duyuldu.

aw004149-03.jpg

Sesi işiterek olay yerine giden vatandaşlar aracın alev topuna döndüğünü gördü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede söndürülen yangında yaralanan olmadı.

''EVLERİM YANACAK DİYE AKLIM BAŞIMDAN GİTTİ''

Olaya tanıklık eden A. Y. adlı mahalle sakini, bina garajında çıkan yangının bütün binayı sokağa döktüğünü belirterek, “Binadakiler bize bağırdı. Ben koştum, pat pat ses çıkıyor araçtan. Hemen itfaiyeyi arayın itfaiye gelsin, dedim.

aw004149-02.jpg

İnsanlar sıcak ortamlara ve garajlara araba bırakmasın. Araç yanınca çok korktum. Evlerim yanacak diye aklım başımdan gitti.” şeklinde konuştu. Araç kullanılamaz hale gelirken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER