Ankara'nın Altındağ ilçesinde motosiklet sürücüsü aksiyon merakı yüzünden canından olacaktı!

Ülkemizde bazı motosiklet sürücülerinin tehlikeli sürüş hareketleri gündem olmaya devam ediyor. Ankara'da da bir motosiklet sürücüsünün tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde motosiklet sürücüsü aksiyon merakı yüzünden canından olacaktı!

Motosiklet sürücülerinin güvenlik kurallarına dikkat etmesi hayati derecede önem taşıyor. Trafik kurallarına da uyma zorunluluğu bulunan motosiklet sürücüleri zaman zaman bu kuralları ihlal edebiliyor. Aksiyon tutkunu motosiklet sürücülerinin tehlikeli hareketleri sosyal medyada gündem olmaya ve basına yansımaya da devam ediyor.

Motosiklet sürücülerinin hem trafiğin akşını hem de kendi hayatlarını tehlikeye atmadan kurallara uygun şekilde bir sürüş gerçekleştirmesi gerekiyor. Son olarak Ankara'da bir motosiklet sürücüsünün tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

ANKARA'DA TEHLİKELİ MOTOSİKLET SÜRÜŞÜ

Başkent Ankara'da trafikte tehlikeli hareketler yapan motosiklet sürücüsü az kalsın canından oluyordu. Edinilen bilgiye göre, Altındağ ilçesi Yıldıztepe Mahallesi Celal Esat Arseven Caddesi üzerinde başında kask olmayan bir motosiklet sürücüsü tehlikeli hareketler yaparken az kalsın bir otomobile çarpacaktı. Motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek yere düştü.

Motosiklet sürücüsünün yerden kalkmayı başardığı öğrenilirken hem trafiğin hem de kendi hayatını tehlikeye atması oldukça tepki çekti. Aksiyon yaşamak isterken canından olmasına ramak kalan sürücü, düştüğü yerden kalkarak yoluna daha temkinli şekilde devam etti. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER