Ankaralılar buraya akın akın gidecek! Altındağ ilçesinde öyle bir yer açıldı ki gençlerin uğrak noktası olacak

Başkent Ankara'da pek çok yeni projeye imza atılıyor. Ankara halkının sosyal etkinlik ve eğitim programlarına ulaşmasını kolaylaştıracak projelere devam edilirken Altındağ ilçesinde yeni açılan bir merkez özellikle gençlerin uğrak noktası olacak.

Ankaralılar buraya akın akın gidecek! Altındağ ilçesinde öyle bir yer açıldı ki gençlerin uğrak noktası olacak

Ankaralılar buraya akın akın gidecek! Altındağ ilçesinde öyle bir yer açıldı ki gençlerin uğrak noktası olacak - Başkent Ankara'da sosyal imkanların yetersiz olmasından şikayet edenler için birbirinden yeni merkezler açılmaya devam ediyor. Kentin öğrenci yoğunluğu nedeniyle sosyal imkanlara ulaşma ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Bu kapsamda Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve ilçe belediyeleri de yeni projelere imza atarak Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesine bir spor tesisi daha kazandırıldı. Altındağ Belediyesi Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nin büyük ilgi görmesi üzerine, Altındağ’da ikinci bir okçuluk eğitim merkezi açıldığı bildirildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ANKARALI GENÇLER OKÇULUK MERKEZİNE AKIN EDECEK

Altındağ ilçesi Doğantepe Mahallesi’nde hizmete açılan ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda şampiyon olarak Türkiye’ye okçulukta ilk madalyasını kazandıran milli sporcu Mete Gazoz’un adının verildiği okçuluk merkezinin büyük ilgi görmesi üzerine, Karapürçek Mahallesi’nde de bir okçuluk tesisi açıldı. Açılışı gerçekleştirilen ikinci okçuluk tesisi de büyük ilgi gördü. Tesise kısa sürede 510 Altındağlı genç sporcu kayıt yaptırdı.

okculuk-merkezi-3.jpeg

Açılan okçuluk eğitim merkezlerinin gördüğü ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Yakın zamanda açılan tesisimize kısa sürede 510 sporcu adayı kayıt yaptırdı. Altındağlı çocuklar ve gençler, geleceğin olimpiyat şampiyonu olmak için buralarda durmaksızın çalışıyor. Her biri, olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz’u örnek alıyor ve geleceğin olimpiyat şampiyonu olmak için ter döküyor. Onların bu sevgisini ve azmini görmek bizi çok mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

okculuk-merkezi-2.jpeg

''ALTINDAĞ’IN ALTIN ÇOCUKLARIYLA GURUR DUYUYORUM''

Gösterilen yoğun ilgiye karşı kayıtsız kalamadıklarını ve ikinci bir merkez açmaya karar verdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Balcı, “Kısa sürede ikinci okçuluk eğitim merkezimizi Karapürçek mahallemizde hizmete açtık. Buraya da ilgi çok büyük oldu. Bu merkezler, yeni milli sporcuların ve şampiyonların adresi olacak inşallah… Altındağlı gençlerimiz ilk günden o kadar büyük ilgi gösterdi, o kadar azimle sarıldı ki oklara, temennimizin gerçek olacağına inancımız tam… Pırıl pırıl, genç ve azimli okçu adayları Altındağ’da yetişmeye başladı. Hepsine ilgilerinden ve azimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Altındağ’ın altın çocuklarıyla gurur duyuyorum.” dedi.

okculuk-merkezi-4.jpeg

Ankara'da spora ilgisi olan gençlerin beklendiği merkez kayıt yoluyla eğitim veriyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER