Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi!

Ankara'da ilk kez düzenlenen 'Elitfest Moda Festivali' vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Festivalin açılış gününde yoğun bir ilgi yaşanırken satıcılar da ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi!

Ankara'da ilk kez düzenlenen 'Elitfest Moda Festivali' Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde Ankara halkının yoğun katılımıyla start verdi. Ankara'da ilk kez düzenlenen 'Elitfest Moda Festivali' Farklı illerden birçok giyim firmasının bir araya geldiği moda alışveriş festivaline Ankaralı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Festivale gelen ilk bin kadına 500 liralık hediye çekinin verileceğinin açıklanması ile birlikte vatandaşlar sabahın erken saatlerinde festival alanında uzun kuyruklar oluşturdu.

HEDİYE ÇEKİ UYGULAMASI KADINLARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Sabah saat yedi buçuk itibarıyla fuar alanına gelerek sıraya girdiğini ifade eden vatandaşlardan S. K., "Donduk. İçeride kendimizi göre bir şeyler buluruz elbet. En baştayız. Tunik, mont falan alırız, bakarız. Çok güzel bir şey. Burada başka firmaların festivali düzenlenmişti, onlara da geldik" dedi.

Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi!

"Ürünler kaliteli ve uygun fiyata" Elitfest'in kurucusu Organizatör Yasin Tütüncuoğlu, 2014 yılından beri moda festivalleri gerçekleştirdiklerini ve bugüne kadar 35 şehirde farklı tarihlerde festivaller yaptıklarını belirterek, "Festivallerimiz de kadın giyim, erkek giyim, tesettür giyim, ev tekstili, züccaciye olmak üzere kadına ve erkeğe dair aradığınız birçok ürün tek noktada.

Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi! - Resim : 2

Çeşitli ve farklı stantlarda bulunmakta. Festivallerimize tüm şehirlerde büyük bir ilgi gösterilmekte. Bugün de ilk kez Ankara'dayız. Ankaralıların bu soğukta sıcak sevgisiyle karşılaştık. Binlerce insana burada sıra yazıldı. Açılışa gelen ilk bin kişiye 500 TL'lik hediye çeki veriyoruz.

Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi! - Resim : 3

Gelsinler, görsünler, baksınlar, incelesinler beğenirlerse mutlaka alacaklardır. Ürünler kaliteli ve uygun fiyata." dedi.

Ankara'da moda festivalinin ilk gününde yoğun ilgi! - Resim : 4

13 Aralık itibarıyla kapılarını modaseverlere aralayan festival, Altınpark ilçesinde bulunan Altınpark Expo Center Fuar Merkezi'nde 17 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizlerde modanın kalbinin attığı alanı 17 Aralık Pazar gününe kadar ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER