Ankara'da bir iş yeri sahibi tüfekle intihar etti!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir iş yeri sahibinin pompalı tüfek ile kendisini bacağından yaralayarak intihar ettiği öğrenildi.

Ankara'da bir iş yeri sahibi tüfekle intihar etti!

Bugün Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti. İntiharın nedeni ise merak konusu oldu.

KENDİNİ BACAĞINDAN VURARAK İNTİHAR ETTİ!

Yaşanan olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Altındağ ilçesi Beşikkaya Mahallesi'nde emlakçılık yapan Y.D., dükkanın kapısını içeriden kilitledi. İntihar edeceğinin belirlenmesinin ardından ihbar üzerine olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Y.D. ile müzakere kurmaya çalıştığı esnada şahıs dışarı doğru ateş etti. Bunun üzerine gerekli güvenlik önlemleri alınarak Özel Harekat ekipleri olay yerine en hızlı şekilde sevk edildi.

Açılan ateş sonrasında olay yerine intikal eden Özel Harekat ekipleri tarafından işyerinin kilitli giriş kapısını kırılması sonucu içeri giren emniyet ve sağlık görevlilerinin yaptıkları kontrolde Y.D.'nin intihar sonucu öldüğünü tespit etti. Y.D.'nin bacağına pompalı tüfekle ateş etmesi üzerine kan kaybından dolayı hayatını kaybettiği sağlık ekipleri tarafından açıklandı. Olayı araştırmak üzere çok sayıda polis ekipleri de oradaydı.

Bununla birlikte Y.D.'nin geçtiğimiz hafta oğlunu askere gönderdiği öğrenildi. Polis tarafından intiharın asıl nedenini araştırılmaya başlandı.

SONRAKİ HABER