Ankara Altındağ'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti!

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ederken bu kazalar da basına yansımaya devam ediyor. Trafik kazaları can ve mal kayıplarına yol açarken Ankara'nın Altındağ ilçesinde de bir kadının trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ankara Altındağ'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti!

Türkiye'de yaşanan trafik kazaları sıklıkla basında yer alıyor. Basına yansıyan trafik kazalarında can ve mal kayıplarının yanı sıra yaralanmalı ve maddi hasarlarda meydana gelebiliyor.

Yaşanan kazalar basına yansımaya devam ederken Başkent Ankara'da da bir kaza haberi gündeme geldi. Ankara'da kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti.

ANKARA'DAKİ TRAFİK KAZASINDA BİR KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kamyonun çarptığı kadın hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen hafriyat kamyonu, Başak Mahallesi'nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan A. V.'ye çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde A. V.'nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan kaza anı güvenlik kameralarınca kaydedildi. Hayatını kaybeden A. V.'nin toprağa verildiği öğrenildi. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanan sürücü hakkında işlemlerin devam ettiği öğrenildi. Olaya ilişkin gelişmelerin aktarılması beklenirken son dönemde yaşanan trafik kazalarındaki artışın ardından uzmanlar da kurallara uymanın önemine dikkati çekti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER