Ankara Altındağ ilçesinde yol verme kavgasında 2 kişi yaralandı

Son zamanlarda trafikte yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Başkent Ankara'da trafikte yol verme kavgasında 2 kişi yaralandı.

Ankara Altındağ ilçesinde yol verme kavgasında 2 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da trafikte artan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Altındağ ilçesinde Battalgazi Mahallesi'nde meydana gelen yol verme kavgasında silahlar çekildi ve 2 kişi yaralandı. Yaşananlar saniye saniye vatandaşların kameralarına yansıdı.

yenifoto-copyopguopgu-1697372975.jpg

İKİ KİŞİ YARALANDI

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, silahlı yaralama ihbarı üzerine olay yerine giden Ankara Emniyet Müdürlüğü Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.G. ve A.Ö. isimli şahısların yaralı olduğunu belirledi.

Yaralı şahıslar 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

SİLAHLA ATEŞ EDEN ŞAHIS YAKALANDI

Olay yeri incelemesi sonucu bulunan 1 adet boş kartuşu muhafaza altına alan ekipler, yol vermeme nedeniyle çıkan tartışmada A.G. ve A.Ö.'yü silahla yaralayan şüphelinin H.M. isimli şahıs olduğunu ve plakası belirlenen araçla kaçtığını tespit etti.

Şüpheli H.M. kısa süre içerisinde kıskıvrak yakaladı. H.M. gerekli işlemler yapılmak üzere polis merkezine götürülürken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER