Altındağ'da, Hataylı depremzede esnafa yardım eli!

Ankara'da Altındağ Belediyesi ilçede, depremzedelerin yanı sıra esnaflarına da yardım elini uzatıyor.

Altındağ'da, Hataylı depremzede esnafa yardım eli!

Başkent Ankara'da Altındağ Belediyesi, Hatay'da yaşanan depremin ardından sıkıntılarla boğuşan esnaflar için "Hatay Dayanışma Günleri" düzenliyor. Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen bu etkinlik, 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek.

Altındağ Belediyesi, deprem felaketi sonrasında bölgeye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi, depremzedelerin yanı sıra depremin ekonomik yükünü sırtlayan Hataylı esnaflara destek olmak amacıyla "Hatay Dayanışma Günleri" adlı etkinliği düzenledi. Etkinlikte Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da esnafları selamlayarak dayanışma gününe katılanlar arasındaydı.

ankara-tasarim-2023-09-16t114819-575.jpg

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, deprem sonrasında deprem bölgesi ile kurulan bağların kopmadığını belirterek, "6 Şubat'tan bu yana depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Onların acılarına ortak olduk, sevinçlerini paylaştık. Bölgedeki yardımlarımızı sonlandırmadık ve tüm depremzedelere Altındağ'da bir evlerinin olduğunu bildirdik. Kapımız her zaman açık. Şimdi de depremzede esnaflarımızı Altındağ'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Başkan Balcı, etkinliğin Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştiğini ve 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edeceğini belirtti. "Hatay Dayanışma Günleri"nde Hataylı esnafların bölgenin en güzel ürünlerini sergileyeceğini ve tüm hemşehrileri etkinliğe davet etti.

ankara-tasarim-2023-09-16t114850-615.jpg

"ESNAFLARIMIZA DESTEK İÇİN"

Ayrıca Başkan Balcı, resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşımda Başkan Balcı:

"Altındağ Belediyesi olarak Başkent Millet Bahçesi'nde Hataylı depremzede esnaflarımıza destek için Hatay Dayanışma Günleri'ne ev sahipliği yapıyoruz. 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek Hatay Dayanışma Günleri'ne tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

screenshot-66.png

Altındağ Belediyesi, deprem bölgesine yardım etmekle kalmayıp, ekonomik hayatı da canlandırarak esnaflara destek oluyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER