Altındağ Çocuk Kulübü'nde Karate Turnuvası düzenlenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik çalışmaları devam ediyor. Çocuklar için çeşitli spor faaliyetleri devam ederken Cumhuriyetimizin kuruluşuna özel olarak karate turnuvası düzenleneceği bildirildi.

Altındağ Çocuk Kulübü'nde Karate Turnuvası düzenlenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) çocuklar için pek çok proje yürütüyor. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel karate turnuvası düzenleneceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi ve resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayımladı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Altındağ Çocuk Kulübü’nün ev sahipliği yapacağı Cumhuriyetimizin 100'ncü yılına özel, çocuk kulüpleri arası Minikler Dostluk Karate Turnuvası yapılacak. Konuya ilişkin detaylar da ABB tarafından açıklandı.

2015 - 2010 ARASI DOĞUMLU ÇOCUKLAR KATILABİLECEK

ABB tarafından yapılan resmi açıklamada ''Birimlerimizde Karate eğitimi alan 2015-2010 arası doğum tarihli üyelerimiz katılım sağlayacaktır. Turnuvaya katılacak birimlerimiz;

  • Altındağ Çocuk Kulübü,
  • Aktepe Çocuk Kulübü,
  • Esertepe Aile Yaşam Merkezi,
  • Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi olacaktır.

abb.jpeg

Söz konusu merkezlerimizde karate eğitimine devam eden çocuklarımız arasında kaynaşma etkinliği olacağından dışarıdan kayıt alınmayacaktır.'' denildi.

kayıt yapılmadan katılım sağlanabilecek turnuva için belirtilen çocuk kulüplerine gidebilirsiniz.

ALTINDAĞ ÇOCUK KULÜBÜ ADRESİ

ADRES:ZİRAAT MAHALLESİ ALTINDAĞ CAD. NO:33/3 ALTINDAĞ

TELEFON: (0312) 317 59 27

Haberankara.com

SONRAKİ HABER