Altındağ Belediyesi'nin ücretsiz kursları için yeni kayıt dönemi başladı

Altındağ Belediyesi tarafından kadınlar için açılan yeni dönem kurslarının kayıtları başladı. 110 farklı branşta açılacak kurslar ücretsiz olarak düzenlenecek.

Altındağ Belediyesi'nin ücretsiz kursları için yeni kayıt dönemi başladı

Kadınların üretmesi, sosyallaşmesi ve hobiler edinmesi amacıyla Altındağ Belediyesi tarafından açılan kurslar için beklenen yeni kayıt dönemi başladı. Altındağ Belediyesi'ne bağlı olan 24 Eğitim ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan kurslar tamamen ücretsiz olacak. Bugün itibariyle başlayan başvurular 20 Eylül tarihinde sona erecek.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ KADIN KURSLARI KAYIT TARİHİ BAŞLADI MI, SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN 2024?

Altındağ Belediyesi tarafından düzenenlenen kurslara yoğun ilgi devam ederken beklenen 2024 - 2025 kayıt dönemi duyurusu geldi. Altındağ Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Üreten #Altındağlı kadınlar için yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Altındağ Belediyemize bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizde, 110 farklı branşta #Ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursuna kayıt olmak için merkezlerimize başvuru yapabilirsiniz.

Altındağ Belediyesi'nin ücretsiz kursları için yeni kayıt dönemi başladı

Kayıt olun, siz de hayatı değişen Altındağlı kadınların arasında yerinizi alın." ifadelerine yer verilerek kayıt tarihi 28 Ağustos - 20 Eylül tarihleri olarak duyuruldu. 110 branşta açılacak olan kurslar yine her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak düzenlenecek. Altındağlı kadınlar açılan kurslara başvuru yaparak hem kendilerini geliştirecekler hem de sosyalleşme imkanı elde edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER