Altındağ Belediyesi'nin sunduğu kütüphane hizmetine binlerce Ankaralı öğrenci akın etti

Ankara'daki ilçe belediyeleri öğrenci dostu faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Altındağ Belediyesi de kütüphane hizmeti ile sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olurken o öğrenciler de üniversiteli olmaya devam ediyor.

Altındağ Belediyesi'nin sunduğu kütüphane hizmetine binlerce Ankaralı öğrenci akın etti

Altındağ Belediyesi'nin sunduğu kütüphane hizmetine binlerce Ankaralı öğrenci akın etti - Ülkemizde belediyelerin hizmetleri vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sorumlu oldukları ilçelerin gelişmesi için birbirinden farklı yatırımlara imza atan belediyelerin hizmetleri rağbet görmeye de devam ediyor.

Altındağ Belediyesi, ilçedeki kütüphane hizmetleri ile her gün binlerce öğrenciyi ağırlıyor. Öğrencilerin sesiz ve huzurlu bir ortamda ders çalışmalarına olanak sağlayan Altındağ Belediyesi'nin kütüphane hizmetlerinden yararlanarak üniversiteyi kazanan öğrenciler de bulunuyor.

universite-kutuphane-5.jpeg

BELEDİYENİN KÜTÜPHANELERİNDE SINAVLARINA HAZIRLANAN 520 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTELİ OLDU

Altındağ Belediyesi’nin son yıllarda yaptığı kütüphane atağı ilgi görmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi’ne ait 14 kütüphane bulunduğunu ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Altındağ’daki kütüphane sayısını artırmaya yönelik öncelik verdik. Binlerce kitabın yer aldığı kütüphanelerimiz yaklaşık 60 bin üye sayısına yaklaştı.

universite-kutuphane-8.jpeg

Kütüphanelerimizden en çok sınavlara hazırlanan gençlerimiz faydalanıyor. Buralarda kendilerine güzel bir ders çalışma ortamları buluyorlar.” ifadelerini kullandı.

''HEPSİNE HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ''

Altındağ ilçesine yeni kütüphaneler kazandırmak için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü dile getiren Belediye Başkanı Balcı, “Her yıl olduğu gibi bu sene de kütüphanelerden çok güzel haberler aldık. Bu sene sınavlarına kütüphanelerimizde hazırlanan 520 öğrencimiz üniversiteli oldu. Kimisi TIP, kimisi hukuk, kimisi de mühendislik kazandı. Hepsine hayatlarında başarılar diliyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

universite-kutuphane-2.jpeg

''Aileleriyle birlikte bizlere de bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Onların bu başarısı bizleri daha çok kütüphane yapmaya teşvik ediyor. İnşallah Altındağ’ın her mahallesine kütüphane kazandıracağız.'' diyen Altındağ Belediye Başkanı Balcı bu hizmetten yararlanmak isteyen tüm öğrencileri Altındağ'a beklediklerini kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER