Altındağ Belediyesi'nin Salı sohbetlerinde LÖSEV gönüllülüğü konuşuldu

Altındağ Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen Salı Sohbetlerinde bu haftanın konusu LÖSEV gönüllülüğü oldu. Sohbet yoğun ilgi gördü.

Altındağ Belediyesi'nin Salı sohbetlerinde LÖSEV gönüllülüğü konuşuldu

Altındağ Belediyesi'nin Salı Sohbetleri yoğun ilgi görmeye devam ederken bu haftanın sohbet konusu LÖSEV Gönüllüğü oldu. Belediye bünyesinde çalışan personeller için düzenlenen seminerde LÖSEV'in amacı, gönüllük çalışmaları ve nasıl LÖSEV gönüllüsü olunabileceği hakkında bilgi verildi. Seminere yoğun katılım memnuniyet yarattı.

LÖSEV GÖNÜLLÜSÜ OLMAK İSTEYENLERE BİLGİ VERİLDİ!

Altındağ Belediyesi'nde her hafta düzenlenen Salı Sohbetleri aralıksız devam ediyor. Salı Sohbetleri'nin bu haftaki konusu "Lösev Gönüllülüğü" oldu. Altındağ Belediyesi bünyesinde görev yapan personeller için "Lösev Gönüllülüğü" konulu seminer düzenlendi. LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) görevlileri Kurumsal Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Leyla Aşık ve Sosyal Hizmetler Yönetmeni Gülbeyaz Vural tarafından gerçekleştirilen sunum büyük beğeni topladı.

Sunumda, LÖSEV'in temel ilkeleri, nasıl LÖSEV gönüllüsü olunabileceği, gönüllülük çalışmaları, tanı alan hastaların LÖSEV'e başvuru süreci, lösemi ve kanser tanısı alan çocuk ve yetişkin hastalara LÖSEV tarafından verilen yardımlar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, yetişkin lösemi ve kanser tanısı alan hastalara da maddi, sosyal, ücretsiz tedavi ve psikolojik destekler verildiğinin altı çizildi.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, düzenlenen Salı sohbetleri kapsamında her hafta birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ettiklerini belirterek düzenlenen bu haftaki sohbet ile LÖSEV'in önemine değindiklerini söyledi. Seminerlerin farklı personellerle ve konularla devam edeceğini belirten Başkan Veysel Tiryaki seminerlerin önemine değindi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER