Altındağ Belediyesinin ilçedeki temizlik atağı sürüyor

Altındağ Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor. Altındağ Belediyesi, Siteler bölgesinde başlattığı temizlik çalışmalarına ilişkin bilgiler verirken sokakların tertemiz olduğunu dile getirdi.

Altındağ Belediyesinin ilçedeki temizlik atağı sürüyor

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatlarıyla ilçe genelinde başlatılan temizlik seferberliği devam ediyor. Edinilen son bilgiye göre Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Siteler bölgesinde detaylı temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.

Belediye ekipleri sabahın ilk ışıklarıyla çalışmaya başlayan ekipler, boş alanlarda biriken molozları temizledi, sokakları süpürdü ve sildi. Sinek oluşumuna ve kötü kokuya yol açan kirli çöp konteynerleri yıkandı, hasar görenler tamir edildi.

''BU BÖLGENİN TEMİZ OLMASINA ÖZELLİKLE ÖNEM VERİYORUZ''

Siteler’i temizleyen ekipler, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama yapmayı da ihmal etmedi. Devam eden temizlik seferberliği ilçedeki tüm mahallelerde gerçekleştirilirken mahallelerin temiz olmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Siteler bölgesi her gün binlerce kişinin çalıştığı, Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin de alışveriş yapmak için geldiği merkezi bir iş alanı. Bu bölgenin temiz olmasına özellikle önem veriyoruz.

Altındağ Belediyesinin ilçedeki temizlik atağı sürüyor

Bugün ekiplerimiz sabahın ilk ışıklarıyla göreve başladı, bölgeyi tertemiz yaptı” dedi. Temiz bir çevrede yaşayan insanların daha sağlıklı ve mutlu olacağına inandıklarını belirten Başkan Tiryaki temizledikleri mahalleleri vatandaşlara emanet ettiklerini dile getirdi.

SONRAKİ HABER