Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Merkezlerine rekor başvuru

Altındağıl gençler için Altındağ Belediyesi tarafından hizmete sorulan gençlik merkezlerine bu sene yoğun ilgi dikkat çekti. Rekor başvuru yapılan gençlik merkezlerinde 2500 genç kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Merkezlerine rekor başvuru

Altındağ Belediyesi bünyesinde kurulan gençlik merkezlerine bu sene son derece yoğun bir başvuru dönemi yaşandı. Altındağ Belediyesi'nin hizmete geçirdiği 18 genlik merkezinde yeni eğitim öğretim dönemi başlarken farklı branşlarda eğitim verecek merkezlerde bu sene kayıt işlemini tamamlayan 2500 Altındağlı gencin eğitim alacağı açıklandı.

ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZLERİ BAŞVURU REKORU KIRDI!

Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren 18 Gençlik Merkezi’nde yeni eğitim dönemi başladı. Farklı branşlarda kursların yer aldığı Gençlik Merkezlerine, bu yıl tam 2500 Altındağlı genç kayıt yaptırdı.

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezlerine rekor başvuru… Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezlerinde kurslara başvuru süreci tamamlandı. Altındağlı gençler bu yıl da, önceki yıllarda olduğu gibi kurslara büyük ilgi gösterdi. Bu yıl 30 farklı branşta kursun açılacağı merkezlere, 2 bin 500 Altındağlı genç kayıt yaptırdı. Altındağlı gençlerin bu merkezler sayesinde çok daha başarılı ve özgüvenli bireyler olduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, tüm Altındağlı gençleri merkezlerden faydalanmaya çağırdı. Başkan Tiryaki, yeni eğitim ve öğretim döneminin herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Merkezlerine rekor başvuru

ALTINDAĞ BELEDİYESİ MATEMATİK KURSU EN ÇOK BAŞVURU ALAN KURS OLDU!

Yeni eğitim öğretim sezonuna "merhaba" diyecek olan Gençlik Merkezleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da dopdolu... Gençler okul derslerine destek olması amacıyla açılan kurslara büyük ilgi gösteriyor. En fazla başvuru alan kurs matematik… Daha sonra ise sırasıyla İngilizce, Fen Bilgisi ve Türkçe dersi geliyor. Gençler ayrıca, resim, el sanatları, satranç, tekvando, akıl oyunları ve drama branşlarına da büyük ilgi gösteriyor.

Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Merkezlerine rekor başvuru - Resim : 2

ALTINDAĞ BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ KURS!

Gençlik Merkezlerinin Altındağlı gençlerin hayatına büyük katkısı olduğunu, pek çoğunun hayatının değiştiğini vurgulayan Başkan Tiryaki “İsteyen herkesin ücretsiz olarak yararlanabildiği bu kurslar, gençlerin sadece fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamakla kalmıyor, okuldaki ders başarılarını da çok olumlu derecede etkiliyor. Bu nedenle Altındağ'da faaliyet gösteren gençlik merkezlerimizde, sadece Altındağ'ın değil, ülkemizin geleceği için de çocuklarımızı kültür, sanat ve sporla buluşturuyoruz. Kurslarımızda eğitimcilerimiz tarafından yetenekli çocukları belirleyerek, spor ve sanata yönlendiriyoruz. Sanata ve spora yönlendirilen çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Altındağ Belediye Başkanı VEysel Tiryaki kurslara gelen gençlerin ve çocukların merkezlerde sadece ders görmediklerini gezilere ve seminerlere de katıldığını ifade ederek sosyalleşmeye de önem verdiklerini dile getirdi. Ankara'nın kültür ve sanat etkinliklerini de yakından takip ettiklerini belirten Başkan Tiryaki sinema, tiyatro ve konserlerin kurs merkezleri tarafından yakından takip edildiğine dikkat çekti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER