Altındağ Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı Peçenek Mesire Alanı yeniden hizmete girdi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde vatandaşların yaz aylarında rahat vakit geçirmesi için bir çok yer bakıma alınmıştı. O yerler arasında olan Peçenek Mesire Alanındaki sürecin tamamlandığı duyuruldu.

Altındağ Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı Peçenek Mesire Alanı yeniden hizmete girdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin göreve geldikten sonra ilk yaptığı çalışmalar arasında kent genelinde bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık vermek olmuştu. Vatandaşların ortak kullanımında olan arazilerde devam eden süreçler birer birer sona eriyor.

“REKOR İLGİ VAR”

Yaz aylarında Altındağ halkı ve civar yerlerden gelecek vatandaşların ilçedeki mesire alanlarında vakitlerini değerlendirdiği biliniyordu. Bu kapsamda sorunsuz bir şekilde insanların sevdikleri ile beraber gülüp eğlenebilmesi adına bazı önemli doğal alanlar geçici olarak hizmete kapatılmıştı. Altındağ Belediyesi sürece dair yeni bir açıklama yaptı ve Peçenek Mesire alanının yeniden hizmete açıldığı bildirildi.

Altındağ Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı Peçenek Mesire Alanı yeniden hizmete girdi

Konu ile ilgili Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki bir açıklama yaptı. Başkan Tiryaki “Göreve geldiğimizde tadilat ve bakım çalışmaları için bir süre kapattığımız ve gerçekleştirdiğimiz çalışmaların ardından tekrar kapılarını açtığımız Peçenek Mesire Alanımıza iki gündür rekor ilgi var” ifadelerini kullandı. Açılışın ilk gününden itibaren vatandaşlar mesire alanına deyim yerindeyse akın etti.

Altındağ Belediyesinin çalışmalarını tamamladığı Peçenek Mesire Alanı yeniden hizmete girdi - Resim : 2

“250 ARAÇ GİRDİ”

Altındağ Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından konuya dair “Altındağlılar Peçenek Mesire Alanı’na koştu. Bakım ve tadilat işlemlerini tamamlayarak baştan aşağı yenilediğimiz Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanı, bugün güzel havayı fırsat bilen yüzlerce aileyi ağırladı. Mesire Alanına ilk gün yaklaşık 250 araç girdi” diyerek gösterilen ilgiyi rakamlarla ifade etti.

Çalışmaların devam ettiği yerlerde de sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması bekleniyor. Altında barındırdığı yeşil alanlarla çok sayıda vatandaşı gün içinde ilçede misafir ediyor.

SONRAKİ HABER