Altındağ Belediyesi'nden okul öncesi öğrencilere çanta ve kırtasiye hediyesi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Pazartesi günü okula başlayacak olan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına çanta ve kırtasiye hediyesi dağıttı.

Altındağ Belediyesi, 9 Şubat 2024 Pazartesi günü çalacak olan ilk ders zili öncesi okula başlayacak olan çocuklar için hediye dağıtımı gerçekleştirdi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yanı sıra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Sacit Turanlı ve Başkan yardımcıları da çocuklarla bir araya gelerek hem hediyelerini takdim etti hem de yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

ALTINDAĞLI ÖĞRENCİLERE OKUL ÖNCESİ ÇANTA VE KIRTASİYE HEDİYESİ!

Belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Altındağ Belediyesi olarak, yeni eğitim ve öğretim yılında da kıymetli evlatlarımızın yanındayız. Altınay yardım birimimiz aracılığıyla, sosyal yardım alan ailelerimizin okuma çağındaki çocuklarına, çanta ve kırtasiye hediyelerini, Belediye Başkanımız Dr. Veysel Tiryaki, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Sacit Turanlı ve Başkan yardımcılarımızın katılımları ile takdim ettik." denilerek öğrencilere başarılar dilendi.

Altındağ Belediyesi'nden okul öncesi öğrencilere çanta ve kırtasiye hediyesi

Altındağ Belediyesi sosyal yardımlarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsammda 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için Pazartesi günü okula başlayacak olan çocuklara çanta ve kırtasiyeden oluşan hediye seti dağıtıldı. Altındağ Belediyesi'nden sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına dağıtılan hediye setini Başkan Veysel Tiryaki bizzat kendisi teslim etti.

Kaynak: Haberankara.com