Altındağ Belediyesi'nden kadınlara kariyer desteği

Altındağlı kadınların meslek ve iş sahibi olmasını sağlamak adına Altındağ Belediyesi girişimlerine devam ederken İş Kulübü eğitim programının beklenen ilk toplantısı yapıldı.

Altındağ Belediyesi'nden kadınlara kariyer desteği

Altındağ Belediyesi kadınlara yönelik desteklerine tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda beklenen İş Kulübü programı gerçekleştirildi. Altındağ Belediyesi, Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü ve İŞKUR ortaklığı ile beraber gerçekleştirilen programa Altındağlı kadınlarda yoğun ilgi gösterdi.

ALTINDAĞLI KADINLAR İÇİN BELEDİYEDEN KARİYER DESTEĞİ!

Altındağlı kadınları birbirinden faydalı eğitimlerle buluşturan Altındağ Belediyesi, eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Altındağ Belediyesi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü işbirliğinde, Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri için düzenlenen “İş Kulübü” eğitimlerinin ilki gerçekleşti. Zübeyde Hanım Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimi, İş ve Meslek Danışmanı Sevcan Yılmaz gerçekleştirdi. Seminer, Altındağlı kadınların büyük beğenisini topladı.

Altındağ Belediyesi'nden kadınlara kariyer desteği

2 gün boyunca süren eğitimde, hedef belirleme, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, iş arama kanalları ve iş arama ağı konularına değinildi. Ayrıca, iş arayanların iş başvuru süreçlerinde karşılaşabileceği durumlar, işverenlerin iş görüşmesinde dikkat ettiği hususlar, stres yönetimi, kriz yönetimi, beden dili ve deneyim aktarımı hakkında bilgiler verildi. Seminerin sonunda, katılımcılara sertifika takdim edildi.

Altındağ Belediyesi'nden kadınlara kariyer desteği - Resim : 2

Düzenlenen program kapsamında Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, düzenlenen programla Altındağlı kadınların iş arama becerilerini geliştirmek ve iş bulma süreçlerini kolaylaştırmayı amaçladıklarını ifade etti. Kariyer Destek Merkezi ile Altındağlı vatandaşların her daim yanında olduklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, eğitim programlarına katılmak isteyen kişilere Altınköprü Kariyer Destek Merkezine davet etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER