Altındağ Belediyesi'nden kadınlara destek: El ürünleri pazarı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınlara destek olmaya devam ederken bu kapsamda el ürünleri satış pazarı açılmıştı. Pazarda satışlar tüm hızı ile devam ediyor.

Altındağ Belediyesi'nden kadınlara destek: El ürünleri pazarı!

Kadınların üretime katılmasını sağlamak ve aile ekonomilerine destek olmak amacıyla Altındağ Belediyesi desteklerine devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen El Ürünleri Satış Pazarı yoğun ilgi görmeye devam ederken Altındağlı kadınlarda pazara davet edildi.

ALTINDAĞLI KADINLAR BU PAZARA DAVET EDİLDİ!

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Altındağlı kadınların "El Ürünleri Satış Pazarı"nı gördünüz mü? Altındağlı kadınların el emeği ürünlerini kazanca dönüştürdüğü, Hamamönü'nde bulunan El Ürünleri Satış Pazarı'nda amigurumi oyuncaklar, deri çanta ve cüzdanlar, epoksi takı ürünleri, keçeden yapılan ürünler, nakış, dikiş, örgü ürünleri ve birçok özel tasarım ürünü bir arada bulabilirsiniz. Altındağlı kadınların el emeğine destek olmak isteyen herkesi El Ürünleri Satış Pazarımıza bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Altındağ Belediyesi'nden kadınlara destek: El ürünleri pazarı!

Hamamönü'nde kurulan pazar kadınların binbir emekle işledikleri ürünleri satarak ek gelir elde etmelerini sağlarken aynı zamanda kadınlara da gelir elde etmelerini sağlayacak bir kaynak sunuyor. Altındağ Beledeyiyesi hem kadınlara ek gelir kazanma imkanı sunuyor hem de kadınlara destek olmak isteyen kişilere pazarda imkan sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER