Altındağ Belediyesi'nden iki müjde! Yenilenen hastaneler geliyor

Altındağ Belediyesi, uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Dışkapı Hastanesi ve Dr. Sami Ulus Hastanesi projelerini tamamlıyor. Bu hastaneler modern, büyük ve güzel bir şekilde yeniden inşa ediliyor.

Altındağ Belediyesi'nden iki müjde! Yenilenen hastaneler geliyor

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Dışkapı Hastanesi ve Dr. Sami Ulus Hastanesi projelerinin tamamlanacağını duyurdu. Yenilenerek yapılacak olan bu hastaneler modern, büyük ve güzel bir şekilde yeniden inşa edilerek vatandaşların hizmetine girmeyi bekleyecek.

ankara-2023-08-16t090925-018.jpg

Daha modern ve büyük hastaneler

Altındağ Belediyesi, Altındağ sakinlerine daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek adına Dışkapı Hastanesi ve Dr. Sami Ulus Hastanesi projelerine odaklandı. Bu projeler kapsamında hastaneler daha modern, daha büyük ve daha işlevsel hale getiriliyor. Amacımız Altındağ halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve hastaneleri daha çağdaş bir şekilde inşa etmek.

ankara-2023-08-16t090918-652.jpg

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"ALTINDAĞ’A 2 GÜZEL MÜJDEMİZ VAR...Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Dışkapı Hastanemiz ve Dr. Sami Ulus Hastanemiz; daha modern, daha büyük ve daha güzel olacak şekilde yeniden inşa ediliyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya Altındağımıza verdiği destekler için şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verdi

saglik-bakani-fahrettin-koca-cumhurbaskani-erdoganin-son-saglik-durumunu-acikladi.webp

Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanına teşekkür

Projelerimizi destekleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Altındağımıza verdikleri destek sayesinde hastanelerimizi yeniden inşa etme imkanı bulduk. Yenilenen hastaneler, Altındağ halkına daha iyi ve modern sağlık hizmeti sunma fırsatı sağlayacak.

Altındağ Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Yenilenen hastaneler, sağlık alanında ilçemize katkı sağlayacak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebileceğiz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER