Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti

Yeni nesilleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek ve onların içerisindeki yeteneği dışarı çıkarmak için inşa edilen Alev Alatlı Bilim Merkezi ilgi çekmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi de gençleri bu yerden yararlanmaya çağırıyor.

Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti

Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji atılımı kapsamında yıllardır ülkenin dört bir yanında bir çok plan ve proje geliştiriliyor. Son teknoloji ürünler ile ülkenin askeri kanadı güçlendirilirken aynı zamanda gelecek nesilleri de bu alanda daha aktif olmaya teşvik eden hamleler yapılıyor.

Bu nedenle geçtiğimiz yıllarda Altındağ Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde Başkent Millet Bahçesine bir bilim merkezi inşaatına başlanmıştı. Alev Alatlı'nın adının verildiği Bilim Merkezi Şubat ayında düzenlenen törenle hizmete açılmıştı.

Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti

BELEDİYEDEN DAVET PAYLAŞIMI

Uzay, Havacılık, Astronomi, Matematik ve daha bir çok başlıkta atölyeleri olan Bilim Merkezi ile ilgili Altındağ Belediyesi yeni bir paylaşımda bulundu. Gençlere seslenilen paylaşımda "Bilimin büyüleyici dünyasını yakından görmeye ne dersiniz ? O halde sizleri Başkent Millet Bahçesi içerisinde bulunan Altındağ Alev Alatlı Bilim Merkezi'ni keşfetmeye ve yakından görmeye davet ediyoruz" denildi.

Alet Alatlı Bilim Merkezi ile Altındağ Belediyesi ilçedeki bilim ve teknoloji tutkunlarına aradığı ortamı sağlıyor. Aileler burada eğitim görmesini istedikleri çocukları ile bilim merkezine gelerek gerekli bilgiyi alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER