Altındağ Belediyesi’nden geleneksel sanat dalları etkinlik duyurusu

Altındağ Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden Altınköy Açık Hava Müzesi etkinlik duyurusu yaptı. 8 Ekim tarihinde başlayacak olan geleneksel sanat dalları etkinlik duyurusuna ilişkin detaylar haberimizde..

Altındağ Belediyesi’nden geleneksel sanat dalları etkinlik duyurusu

Belediye X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Türkiye’nin pek çok noktasından Altınköy Açık Hava Müzesi’ne gelecek olan zanaatkâr ustalarına ilişkin etkinlik programını paylaştı. Belediye yaptığı açıklamasında etkinliğin 8 – 20 Ekim tarihleri arasında devam edeceğini belirtti.

ETKİNLİK 8 EKİM'DE BAŞLIYOR

Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi’nde düzenlenecek olan etkinliğe ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“Geleneğe ve geleceğe dair ne varsa, hepsi Altınköy'de...

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çok kıymetli zanaatkar ustalarımız, kültürel mirasımızı nesilden nesile aktarmak için #Altınköy Açık Hava Müzemizde ziyaretçilerimizle buluşuyor. Ahşap oymadan sepet işçiliğine, gümüş işlemeden bez dokumaya, pek çok geleneksel sanat dalını yakından görmek isteyen herkesi Altınköy Açık Hava Müzemize bekliyoruz.

08 Ekim - 20 Ekim

Altınköy Açık Hava Müzesi”

Altındağ Belediyesi’nden geleneksel sanat dalları etkinlik duyurusu

BELEDİYEDEN ALTINKÖY AÇIK HAVA MÜZESİ'NE DAVET

Açık Hava Müzesi’ndeki etkinliğe katılmak isteyenler için etkinliği 20 Ekim tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Ahşap oyma, bebek ustası, sepet işçiliği, Rize bezi dokuma, gümüş işleme ve örgü çanta konusunda düzenlenecek olan etkinliklere katılmak isteyen herkes Altınköy Açık Hava Müzesi’ne davet edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER