Altındağ Belediyesi'nden El Sanatları Atölyelerine davet!

Altındağ Belediyesi, Altınköy Açık Hava Müzesi'nde gerçekleştirilecek olan el sanatları atölyesine tüm Altındağlıları davet etti. Etkinlikte telefon kılıfı, kalemlik ve mumluk yapımları gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi'nden El Sanatları Atölyelerine davet!

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri daha açıklandı. Altınköy Açık Hava Müzesi'nde düzenlenecek olan etkinlikte el sanatları atölyeleri ile çift motif ile telefon kılıfı, sepet örgüsü ile kalemlik, mumluk ve topaç yapımı gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan atölye etkinliklerine tüm Altındağlı vatandaşlar davet edildi.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ'NDEN ETKİNLİK ATÖLYELERİ İÇİN DAVET!

Altında Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Altınköy Açık Hava Müzemizde yapılacak olan El Sanatları Atölyelerine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Örgü Çanta Ustası, Gamze Bilmeci ile " Çift Motif İle Telefon Kılıfı" yapımı…

Sepet İşçiliği Ustası, Bekir Hervenik ile "Sepet Örgüsü Kalemlik" yapımı…

Ahşap Oyma Ustası, Şahin Çolak ile "Mumluk ve Topaç" yapımı…" denilerek düzenlenecek olan etkinliği duyurdu.

Altındağ Belediyesi'nden El Sanatları Atölyelerine davet!

Bugün başlayacak olan etkinlik 3 gün boyunca devam edecek ve 17 Ekim tarihinde sona erecek. Etkinlikler saat 10:00 itibariyle başlayacak ve 17:00'de sona erecek. Altınköy Açık Hava Müzesi'nde düzenlenecek olan etkinlikler için Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki herkesi atölyelere davet edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER