Altındağ Belediyesi'nden eğitime destek! Okul hediyeleri hazır

Altındağ Belediyesi, ilkokula başlayan tüm çocuklara okul hediyeleri dağıtımı gerçekleştiriyor.

Altındağ Belediyesi'nden eğitime destek! Okul hediyeleri hazır

Altındağ Belediyesi, eğitim ve çocukların geleceği konusundaki hassasiyetini bir kez daha gösteriyor. İlkokula başlayan tüm çocuklara yönelik verilen okul hediyeleri, Altındağ'daki okullara dağıtılmak üzere hazırlanıyor. İşte bu güzel çalışma hakkında ayrıntılar...

f4nhi7oxiaa1tba.jpg

Öncelikli Hedef: Eğitime Destek

Altındağ Belediyesi, göreve geldiği ilk yıldan itibaren eğitime verdiği destekle biliniyor. Bu destek, çocukların okula başlama heyecanlarını daha da artırıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

f4nhi7oxeaiit0x.jpg

Okul çantaları ve kırtasiye setleri:

Altındağ Belediyesi'nin okul hediyeleri arasında okul çantaları ve kırtasiye setleri bulunuyor. Bu hediyeler, çocukların okul hayatına güzel bir başlangıç yapmalarına yardımcı olacak.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, gerçekleştirilen bu eğitim hizmeti hakkında resmi Twitter hesabınan yaptığı paylaşımda:

"Eğitime destek hep önceliğimiz...Göreve geldiğimiz ilk yıldan itibaren birinci sınıfa başlayan tüm çocuklarımıza verdiğimiz okul hediyelerimiz hazır. Okul çantaları ve kırtasiye setlerimiz okullarımıza teslim ediliyor" ifadelerine yer verdi.

f4nhi7mwoaioxpi.jpg

Destek Mahalle Okullarına Ulaşıyor

Altındağ Belediyesi, hazırlanan okul hediyelerini mahalle okullarına teslim ediyor. Böylece çocuklar, bu güzel hediyelerine kavuşarak yeni eğitim yılına daha heyecanlı başlıyorlar.

Altındağ Belediyesi'nin eğitim alanındaki bu değerli katkısı, çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. Eğitime verilen bu destek, Altındağ'ın geleceğine yapılan önemli bir yatırımı temsil ediyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER