Altındağ Belediyesinden çölyak hastalarına düzenli olarak glutensiz gıda!

İnsanın beslenme tarzını baştan aşağı değiştiren çölyak hastalığı konusunda Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarına önemli bir destekte bulunuyor. Ücretsiz verilen gıda ile bu insanların gerekli gıdayı elde etmesi sağlanıyor.

Altındağ Belediyesinden çölyak hastalarına glutensiz gıda!

Türkiye'de de on binlerce insanın yaşadığı çölyak hastalığı konusunda dertli insanlar, bir çok kişinin yediği besinleri yiyemiyor. Bu nedenle insanlar normal insanların yediği besinlerin glutensiz versiyonlarını tercih etmek zorunda kalıyor.

Bunun insanlara fazla bir külfet ve yük olmasından dolayı Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik düzenli olarak ücretsiz glutensiz gıda desteği vermeye başladı. Çölyak hastalarının yanında olduklarını ifade eden Altındağ Belediyesi "Altındağımızda ihtiyaç sahibi Çölyak hastalarına düzenli olarak glutensiz gıda desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu konudaki talepleriniz için Altındağ Belediyesi Altınay yardım birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz." dedi.

Altındağ Belediyesinden çölyak hastalarına düzenli olarak glutensiz gıda!

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİNE BESLENME DESTEĞİ

Altındağ ilçesinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirilen çölyak hastaları gerekli işlemleri tamamlamasının ardından destek almaya hak kazanıyor. Ömürlerinin sonuna kadar bu şekilde devam etmek zorunda olan gluten hastalarından ihtiyaç sahipleri aldıkları yardım sayesinde maddi ve manevi olarak elini rahatlatıyor.

Genel anlamda ise Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yönelik bir çok başlıkta yardımlarını sürdürüyor. Maddi durumu günlük yaşantısını devam ettirmekte yeterli olmayanlar ya da çevresinde bu kişilerden olanlar Altındağ Belediyesi ile irtibat kurarak sıkıntının giderilmesine yönelik adım atabilirler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER