Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet!

Altındağ Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde Sıfır Atık Eğitim Merkezi'ni devreye almıştı. Merkezde Çevre Elçisi olmak isteyenlere eğitim verilecek.

Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet!

Çevre projeleri ile adından söz ettirmeye devam eden Altındağ Belediyesi bu kapsamda Sıfır Atık Eğitim Merkezi'ni devreye almıştı. Sıfır Atık Projesi kapsamında Başkent Millet Bahçesi içerisinde kurulan eğitim merkezinde pek çok hizmet sunulurken çevre elçisi olmak isteyenlere çağrı yapıldı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ ÇEVRE ELÇİSİ OLMAK İSTEYENLERE ÇAĞRIDA BULUNDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde sürdürülen Sıfır Atık Projesi'nin artık okulu da var. Türkiye'nin ilk "Sıfır Atık Okulu", Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde 2021 senesinde açılmıştı. Merkezde eğitim hizmetlerine tüm hızı ile devam ederken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki çevre elçisi olmak isteyenlere davette bulundu.

Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet!

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Dur, tarafını seç! Sıfır Atık için hareket geç. Sevgili gençler, herkesi Başkent Millet Bahçesi içerisinde bulunan Sıfır Atık Eğitim Merkezimize gelip "Çevre Elçisi" olmaya davet ediyoruz" denilerek çevre elçisi olmak isteyenlere çağrıda bulunuldu. Başvuru yapmak isteyen kişiler için telefon bilgisine de yer verildi ve 0312 507 01 11 numaralı telefondan bilgi edinilmesi istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER