Altındağ Belediyesi’nden Anne Müzesi’ne ziyaret

Altındağ Belediyesi 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebi ile Ulucanlar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri ile birlikte Anne Müzesi’ni ziyaret etti.

Altındağ Belediyesi’nden Anne Müzesi’ne ziyaret

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Altındağ Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebi ile Ulucanlar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri ve çocukları ile birlikte Anne Müzesi’ne ziyaret düzenlediğini duyurdu.

“GEÇMİŞTEN GELECEĞE YOLCULUK”

Geçmişten geleceğe yolculuk yapıldığını ifade eden Belediye, düzenlenen etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşım yaptı.

“Altındağlı kadınların kültür ve sanat gezileri devam ediyor.

Ulucanlar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerimiz, kıymetli evlatları ile birlikte müze ziyareti gerçekleştirdi. #DünyaKızÇocuklarıGünü vesilesiyle Anne Müzesi''ni ziyaret eden anneler, geçmişten geleceğe bir yolculuğa çıktı”

Altındağ Belediyesi’nden Anne Müzesi’ne ziyaret

Her yıl 11 Ekim’de Dünya Kız Çocukları Günü kutlanıyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da devlet himayesi altında olan kız çocuklarını ziyaret ederek keyifli vakit geçirmişti.

ÜYE VE ÇOCUKLARIYLA ZİYARET

Son olarak Altındağ Belediyesi de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Dünya Kız Çocukları Günü sebebi ile Ulucanlar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nin üyeleri ve çocuklarıyla Anne Müzesi’ne gidildiğini ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER