Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı

Eylül ayının gelmesiyle beraber yeni eğitim öğretim yılı için geri sayım başlarken Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren eğitim ve kültür merkezlerinde de yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı

Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yeni dönemin heyecanı başladı. Altındağlı hanımların yoğun ilgi gösterdiği kurs merkezlerinde yeni eğitim öğretim dönemi için kurs kayılarına başlandığı açıklandı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ KURSLARINDA YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI!

Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yeni eğitim öğretim dönemi için kurs kayıtları başladı.

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri yeni eğitim döneme hazır… Altındağ’da 24 farklı mahallede bulunan Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nde 2024-2025 kurs dönemi kayıtları başladı. 28 Ağustos tarihinde başlayan kayıtlar, 20 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde bu yıl, 110 farklı branşta kurs verilecek. Tamamı ücretsiz olan meslek edindirme ve hobi kurs kayıtları için başvurular Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nden yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı

KADINLAR İÇİN HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nde her detay düşünüldü. İngilizce, İşaret Dili Eğitimi, Arapça, Osmanlıca gibi dil kursları sayesinde kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak olan Altındağlı kadınlar; yönetici sekreterliği, fotoğrafçılık, kuaförlük gibi kurslarla da meslek öğrenecekler. Ayrıca, ebru, hat, tezhip, gümüş kazaziye, kaligrafi, deri, karakalem, amigurumi ve iğne oyası kursları sayesinde, yeteneklerini gözler önüne serme imkanı bulacaklar.

Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı - Resim : 2

HEM HOBİ HEM SAĞLIKLI YAŞAM KURSLARI

Bendir, ney, ud, kanun, keman, gitar, saz ve bağlama kurslarına katılan kadınlar; entsrüman kullanmayı öğrenecek. Ayrıca koro kurslarına kayıt yaptıran kadınlar, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf korolarına katılarak birbirinden eşsiz parçaları seslendirme imkânı bulacaklar. Fitness, aerobik, pilates, masa tenisi, kick boks kurslarına katılan Altındağlı kadınlar ise hem daha sağlıklı olacak hem de spor yapma alışkanlığı kazanacak.

Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı - Resim : 3

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, tüm Altındağlı kadınları kurs merkezlerinde düzenlenen faaliyetlere katılmaya davet ederken merkezlerin bugüne kadar pek çok kadının hayatına dokunmayı başardığını ifade etti. Altındağ'ın farklı mahallelerinden yer alan 24 merkezde bu senede birbirinden farklı çok sayıda etkinlik düzenlenecek...

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER