Altındağ Belediyesi yüzlerce kadın ve çocuğu tiyatroya götürecek

Ankara'nın Altındağ ilçesinde belediye tarafından organize edilen kültür sanat faaliyetleri devam ediyor. Bu sayede ilçe sakinlerinin sosyalleşmesi ve yeni tecrübeler kazanması sağlanıyor.

Altındağ Belediyesi yüzlerce kadın ve çocuğu tiyatroya götürecek

Altındağ Belediyesi vermiş olduğu kurs ve eğitimden yararlanan insanları çeşitli faaliyetler aracılığı eğlendiriyor. Bu konuda uzun bir süredir vatandaşları tiyatro gösterilerine götüren Altındağ Belediyesi yeni sezonda da bu uygulamasını sürdürecek.

SADECE BU AY 500 KİŞİ

Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri ile Gençlik Merkezi üyelerini tiyatro heyecanı ile buluşturma kapsamında bu ay 500 kişiyi gösterilere götürecek.

Farklı yaş grubundan vatandaşlar gittikleri tiyatro gösterilerinde arkadaşları ile vakit geçirme fırsatı yakalıyor. Bu sayede vatandaşlar kültür ve sanatla daha da iç içe oluyor.

Altındağ Belediyesi yüzlerce kadın ve çocuğu tiyatroya götürecek

"AYNI HEDEFLE YOLA ÇIKIYORUZ"

Vermiş oldukları hizmetin yeni dönemi ile ilgili konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tiyatro izlemenin Altındağ halkı için bir lüks olmaktan çıkacağını söyledi. Başkan Tiryaki "Tiyatro seferberliğini yeniden başlattık. Önceki dönemlerde Altındağ'da tiyatroya gitmeyen kadın ve çocuk kalmayacak sloganıyla harekete geçmiş, gerçekten de hedefimize ulaşmıştık. Altındağlı kadınlar ve gençlerimiz tiyatro gösterimlerini sabırsızlıkla bekliyorlardı. Şimdi yine aynı hedefle yola çıkıyoruz" dedi.

İlerleyen aylarda da Altındağlı kadın ve çocuklar tiyatro gösterilerine ücretsiz olarak götürülecek. Konu ile ilgili Altındağ Belediyesinden detaylı bilgi alınabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER