Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi

Altındağ Belediyesi ilçedeki öğrenciler için çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Yaklaşan YKS'ye katılım sağlayacak olan öğrenciler için motivasyon buluşması düzenleyen Altındağ Belediyesi, gençlere desteklerinin de devam edeceğini ifade etti.

Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi

Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen projeler yakından takip edilirken etkinliklere olan ilgi de devam ediyor. Altındağ Belediyesi, ilçede eğitime, öğretime ve öğrenciye desteklerini sürdüreceğini ifade ederken son olarak üniversite sınavı için geri sayıma başlayan öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledi.

Altındağ Belediyesi hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılacak olan öğrenciler için motivasyon buluşması düzenledi. Altındağ Belediyesi, yaklaşan YKS öncesinde Altındağlı gençlere yönelik motivasyon etkinliği düzenledi. Altındağ ilçesinde yaşayan gençler, motivasyon buluşmasında bir araya geldi.

''GENÇLERİMİZE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ''

Altındağ Belediyesi, Altındağlı gençlere destek olmaya devam edeceğini ifade etti. Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Karapürçek Kütüphanesi’nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan gençler için “Sınav Öncesi Stres ve Kaygı Yönetimi” etkinliği düzenlendi. Belediye tarafından gerçekleştirilen motivasyon buluşmasında gençlere rehber öğretmen eşliğinde stres ve kaygı yönetimi konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi

Altındağlı gençlere desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Belediyemize bağlı kütüphanelerde ders çalışarak üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin ne kadar emek verdiklerini görüyoruz. Bu yoğun sınav maratonunda gençlerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz bir seminer düzenledik.'' dedi.

Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi - Resim : 2

Açıklamasına devam eden Başkan Tiryaki, ''Seminerde gençlerimize sınav kaygısı ve stresle baş etmek için neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Geleceğimizin teminatı, umut ışığı olan gençlerimizi asla yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. Motivasyon buluşmasına katılan gençler de etkinlik dolayısıyla belediyeye teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER