Altındağ Belediyesi yeni dönem öncesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor

Okul hayatlarına daha güzel bir şekilde hazırlanmak istenen minik bireyler aileleri tarafından kreşlere gönderiliyor. Ebeveynlerin en hassas oldukları konulardan birisi olan kreşlerde verilen eğitim noktasında Altındağ Belediyesi personellerini eğitmeyi sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor

Henüz hayatlarının ilk yaşlarında olan küçük çocuklar, ailelerinin tercih etmesi halinde kreşlerde eğitim görüyor. Kendi yaş grubu ile oyunlar oynayan ve sosyalleşme fırsatı bulan çocukların eğitmenlerinden nasıl bir ilgi gördüğü aileler tarafından yakından takip ediliyor.

EĞİTMENLER İÇİNN FAYDALI VE ÖNEMLİ SEMİNER

Altındağ Belediyesi de kendilerine bağlı olarak hizmet veren kreşlerde eğitimi istenilen seviyelerde tutmak için kurum içi adımlar atıyor. Bu kapsamda kreşlerdeki öğretmenleri eğitime tutan belediye çocuklara yaklaşık noktasında önemli bir seminer verdi.

Altındağ Belediyesi yeni dönem öncesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) eğitimcisi Erol Turgut düzenlenen seminerde bilgi ve birikimlerini kreş eğitmenlerine aktardı. Verilen eğitime ek olarak gerçekleştirilen drama çalışması keyifli anlar yaşanmasına neden oldu.

BAŞKAN TİRYAKİ'DEN AÇIKLAMA

Kreşlerde yeni dönem öncesi verilen eğitim hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Kreşlerimiz fiziken olduğu kadar, içerik anlamında da yeni döneme hazır. Minik yavrularımızı sevgiyle kucaklayacağımız günü bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Altındağlı aileler kreşler konusunda belediyeden ya da çocuklarını göndermek istedikleri yerlerden bilgileri alarak ona göre hareket ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER