Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi

Okulların yeniden açılmasına az bir zaman kalan tatil dönemini kapsayan etkinlikler birer birer sona eriyor. Bu nedenle Altındağ Belediyesi tarafından gençlerin faydalı bir zaman geçirmesi için açılan yaz okulları için bir kapanış töreni düzenlendi.

Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi

Altındağ Belediyesi tarafından okulların kapanmasının ardından gençlere özel yaz okulları eğitimi verileceği ifade edilmişti. 50'den fazla spor branşının eğitiminin verildiği kurslara ilgi memnuniyet verici seviyede oldu. Belediye tarafından yapılan açıklamada kurslara tam 17 bin 500 kişi tarafından kayıt yapıldığı bildirildi.

Haftalarca verilen yaz okulu eğitiminin ardından sona gelindi. Eğitimde sona gelinmesinden dolayı Karapürçek Kapalı Spor Salonunda bir tören düzenlendi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin de katıldığı kapanış töreninde spora ve gençliğe verilen öneme dikkat çekildi.

Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi

ÖĞRENCİLERİN MÜCADELELERİ TAKDİR TOPLADI

Kapanış töreninde, kurslardaki farklı branşlarda eğitim alan bazı öğrenciler hünerlerini sergiledi. Ayrıca başarı elde eden gençlere madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

Gençleri desteklemekten geri durmayacaklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ailelere de teşekkür etti. Başkan Tiryaki "Kim emek harcarsa, Allah emeği karşılıksız bırakmaz. Yavrularımızı bu tesislerde geleceğe hazırlayan öğretmen arkadaşlarımızı ve emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kapanış töreni renkli anlara sahne oldu. Yaz okullarının seneye de aynı şekilde açılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER