Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi'ni ziyarete açtı

Altındağ Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışması altına alınan Altınköy Açık Hava Müzesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açıldı.

Altındağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınköy Açık Hava Müzesi yoğun ilgi görmeye devam ederken alanda bulunan Yaban Hayvatı Tanıtım Müzesi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmıştı. Yapılan çalışmalar tamamlanırken müze yeniden ziyarete açıldı. Müze yine her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ YABAN HAYVATI TANITIM MÜZESİ ZİYARETE AÇILDI!

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Sevgili Ankaralılar, Kıymetli Çocuklar Altınköy Açık Hava Müzemiz içerisinde bulunan "Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi" bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı.

Sizler de yaban hayvanlarını çocuklarınıza tanıtmak isterseniz, hafta sonu yapılacaklar listenize #Altınköy Açık Hava Müzesi'ni ziyaret etmeyi ekleyebilir ve içerisinde bulunan ''Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi''ni #Ücretsiz gezebilirsiniz." diyerek müzenin çalışmaların ardından yeniden ziyaretlere açıldığını duyurdu.

Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi'ni ziyarete açtı

YABAN HAYATI TANITIM MÜZESİ SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR, KAÇA KADAR AÇIK?

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada müzenin açılış saati 10:00 olarak belirtilirken kapanış saati ise 17:00 olarak ilan edildi. Altınköy Açık Hava Müzesi Pazartesi günü hariç her gün bu saatler arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com