Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi yeniden açıldı

Altındağ Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Altınköy Açık Hava Müzesi içerisinde bulunan Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi’ndeki bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi yeniden açıldı

Belediye, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında bir süredir tadilatta olan Altınköy Açık Hava Müzesi’nin yeniden ziyarete açıldığını açıkladı. Ziyaret etmek isteyenler için müzenin Pazartesi hariç her gün 10.00 – 17.00 arasında açık olduğu belirtildi.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ DUYURDU

Başkentliler için dikkat çeken mekanlar arasında olan Altınköy Açık Hava Müzesi, özellikle çocuklu ailelerin 1 numaralı tercihi. Belediye bir süredir tadilatta olan Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi için şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili Ankaralılar, Kıymetli Çocuklar

Altınköy Açık Hava Müzemiz içerisinde bulunan “Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi” bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı.

Sizler de yaban hayvanlarını çocuklarınıza tanıtmak isterseniz, hafta sonu yapılacaklar listenize #Altınköy Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etmeyi ekleyebilir ve içerisinde bulunan ‘’Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi’’ni #Ücretsiz gezebilirsiniz.

Müzemiz Pazartesi hariç her gün 10:00-17:00 arası açıktır”

Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi yeniden açıldı

Katılmak isteyenler için Altınköy Açık Hava Müzesi’nin içerisinde yer alan Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi’nin ücretsiz olduğu belirtildi. Pazartesi dışında hafta içi ve hafta sonu tüm günler 10.00 – 17.00 arasında hizmet verilmektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER