Altındağ Belediyesi ücretsiz Türk Halk ve Sanat Müziği korosu kayıtları başladı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde sanatsever vatandaşlar için onlara yönelik kurslar veriliyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen TSM ve THM koroları ile ilgili için kayıt süreci geçtiğimiz günlerde başlatıldı.

Altındağ Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği koro kayıtları başladı

Yerel yönetimler vatandaşların sosyal hayatlarına dokunmak ve onların zevklerine göre kurs ile etkinlikler hazırlamaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi de bu kapsamda Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği seven vatandaşlarına yönelik bir eğitim sürecine başlayacağını duyurdu.

EYLÜL AYININ SONUNA KADAR SÜRE TANINDI

Altındağ Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kurs kayıtlarının 28 Ağustos'ta başladığını duyurdu ve ilgilenenleri kayıt olmaya davet etti. "Ücretsiz Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarımıza kayıtlarımız başlamıştır" diyen Altındağ Belediyesi son kayıt tarihi olarak 20 Eylül tarihini işaret etti.

Altındağ ilçesinde yaşayan ve bu kurstan yararlanmak isteyen vatandaşlar 28 Ağustos - 20 Eylül tarihleri arasında Yunus Emre Kültür Merkezine giderek kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Cengiz Taşkent'in şefliğinde gerçekleşecek eğitimler Eylül ayında bitecek kayıt sürecinin ardından başlayacak.

GÜZEL ANLAR YAŞANMIŞTI

Önceki dönemlerde de Taşkent tarafından eğitim alan korolar düzenlenen etkinlik ile sevilen şarkıları hep bir ağızdan seslendirmişti. Altındağlı sanatseverlerinde şarkılara eşlik ettiği gecelerin önümüzdeki süreçte yeniden tekrarlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER