Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor

Sık sık kültür sanat etkinliklere ev sahipliği yapan Altındağ'da önemli bir organizasyona daha imza atıldı. Hamamönünde Türk Dünyası Yazarlar Birliği toplantısına çok sayıda yazar katıldı.

Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor

Geniş bir coğrafyaya yayılan Türk dünyası kültür sanat anlamında da önemli isimler yetiştirdi. Türk edebiyatının önemini ve eserlerini okurlarla buluşturmak adına farklı ülkelerde geniş katılımlı organizasyonlar gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Ankara'nın kültür sanat etkinliklerine sık sık ev sahipliği yapması ile bilinen tarihi semti Hamamönünde Altındağ Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 1.si düzenlenen Türk Dünyası Yazarlar Buluşması başladı.

Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor

"SANATÇILARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

1. Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasının açılışında Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de yer aldı. Şair ve yazarlar ile bir araya gelen ve onlarla sohbetler eden Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki "Yarınlar daha güzel olsun diye sanatı ve sanatçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Türk Dünyası Yazarlar Birliği tarafından gerçekleştirilen bu önemli organizasyonu yarın sona erecek. Kitap severler, etkinlikte yer alacak yazarları ve şairleri saat 12:00-18:00 saatleri arasında görebilecek ve kurulan kitap stantlarını gezebilecek.

Yazarların buluşmasında sergiler ve müzik dinletileri ve yazarların imza günleri gibi programlarda olacak. Programın gelecek yıllarda da düzenlenmesi amaçlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER