Altındağ Belediyesi sorunlara hızlı çözüm için Altın Masa'yı işaret etti

Ankara'nın Altındağ ilçedeki vatandaşların istek ve şikayetlerinin olumlu bir şekilde sonuçlanması adına faaliyetlerini devam ettiriyor. Gelen talep üzerine Güneşevler'de detaylı temizlik yapan belediye vatandaşlara Altın Masa'yı kullanmalarını işaret etti.

Altındağ Belediyesi sorunlara hızlı çözüm için Altın Masa'yı işaret etti

Yüzbinlerce insanın yaşadığı Altındağ'da, meydana gelen toplumsal ya da bireysel olumsuzluk oluşturan sıkıntılara yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu noktada insanların kendilerine daha rahat ulaşabilmesi adına teknolojik nimetlerden yararlan Altındağ Belediyesi Altın Masa Çağrı Merkezini devreye sokmuştu.

Altındağ Belediyesi sorunlara hızlı çözüm için Altın Masa'yı işaret etti

DETAYLI TEMİZLİK

Vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirme konusunda çalışmalar yapan Altındağ belediyesi bu konuda Güneşevler mahallesinde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Konu ile ilgili yapılan çalışmada "Altındağlı vatandaşlarımızdan gelen istek, şikayet ve önerileri her zaman dikkate alıyor, hızla çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Güneşevler mahallemizde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdik" denildi.

Altındağ Belediyesi sorunlara hızlı çözüm için Altın Masa'yı işaret etti - Resim : 2

ŞİKAYET VE ÖNERİLER İÇİN: ALTIN MASA

Altındağ Belediyesi benzer şekilde sorunlarının ve şikayetlerinin hızlı bir şekilde çözülmesini isteyenlerin Altın Masa Çağrı Merkezini kullanmasını istedi. Belediye "Şikâyet, talep ve önerilerinizin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşabilmesi için bizlere Altın Masa Çağrı Merkezimiz veya WhatsApp hattımız aracılığıyla 7/24 ulaşabilirsiniz" dedi.

Bu tarz hizmetler ile vatandaşlar oturdukları yerden taleplerini yerel yönetimlere iletme fırsatına sahip oluyor. İlgili ekipler aldıkları talebi değerlendirdikten sonra harekete geçerek duruma müdahale ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER