Altındağ Belediyesi Siteler'de gece detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi

Ankara'da temizliğin yapılması kadar bu temizliğin sürekli halde olması da büyük önem taşıyor. Şehrin merkezinde bulunan Altındağ ilçesinde bu konuda hassas bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Altındağ'ın her köşesinin temiz ve rahat olması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri çalışmaları devam ettirirken günlük hayatın devamlılığını da göz önünde bulunduruyor. Bu kapsamda ilçenin önemli iş bölgesinden olan Siteler'de ekipler çalışmalarını gece gerçekleştiriyor.

GÜNLÜK HAYATIN AKSAMAMASI İÇİN GECE TERCİH EDİLDİ

Siteler bölgesinde detaylı bir temizlik çalışma gerçekleştiren Altındağ Belediyesi sosyal medya hesaplarından bir video paylaştı. Söz konusu paylaşıma "Altındağlılara söz verdik, Altındağ'ı pırıl pırıl yapıyoruz" diyen Altındağ Belediyesi "Temizlik Ekiplerimiz, Siteler'de trafiğe engel olmamak kaydıyla gece detaylı temizlik çalışması gerçekleştiriyor" dedi.

Bu hizmet sayesinde sivil yerleşim yerlerinden daha fazla kirlenmenin meydana geldiği iş bölgesi temiz kalıyor. Öte yandan Siteler'de temizlik faaliyetlerin gece saatlerinde yapılması sayesinde iş yerlerindeki faaliyetlerin aksamadan gerçekleştirilmesi sağlanıyor.

ALTINDAĞ'DA TEMİZLİK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de önceki demeçlerinde ilçe halkı için en iyisini yapmayı hedeflediklerini ifade etmişti.

Altındağ Belediyesinin uyguladığı temizlik programının yılın her döneminde aynı şekilde sürdürülmesi amaçlanıyor. İlçede yaşayan vatandaşlarda yapılan paylaşımlarla sık sık yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiriliyor.

Kaynak: Haberankara.com