Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzattı

Başkent Ankara'da etkili olan sağanak yağışlardan etkilenen Altındağ ilçesinde pek çok vatandaşın evini sel basmıştı. Altındağ'da sel mağduru vatandaşlara belediye yardım elini uzattı.

Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Ankara için yerel kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Yapılan uyarılar sonrası Ankara'nın bazı ilçelerinde etkisini gösteren sağanak yağışlar Altındağ ilçesinde de bazı olumsuzluklara neden oldu. Altındağ ilçesinde bazı evleri de su bastı.

Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşın yardımı için kolları sıvadı. Vatandaşın sosyal medya aracılığıyla yaptığı yardım çağrısına kulak veren Altındağ Belediyesi ekipleri, vatandaşların evlerinde çalışma başlattı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ SEL MAĞDURU VATANDAŞA YARDIM ELİ UZATTI

Başkent Ankara’da meydana gelen sağanak yağış sonrası evini sel basan Altındağlı bir vatandaş, sosyal medya platformu üzerinden Altındağ Belediyesinden yardım istedi. Altındağ Belediyesi ekipleri, sel mağduru vatandaşın çağrısına olumlu yanıt verdi. Baraj Mahallesi Alaaddin Keykubat Sokakta bulunan evdeki su ve çamuru tahliye eden ekipler, temizlik çalışması da gerçekleştirdi.

Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzattı

Evini sel basan vatandaş yardımlarından ötürü Altındağ Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Altındağlı vatandaşlardan gelen taleplere kayıtsız kalınmadığını, anında çözüm ürettiklerini dile getirdi. “Altındağ Belediyesi olarak bizlerden yardım isteyen tüm Altındağlı vatandaşlarımızın çağrısına kulak vereceğiz.

Altındağ Belediyesi sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzattı - Resim : 2

İnsan öncelikli ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Başkan Tiryaki, ekiplerin ivedilikle yardım isteyen vatandaşın evine ulaştığını dile getirdi.

SONRAKİ HABER