Altındağ Belediyesi personelleri kurum içi eğitim seminerlerine başladı

31 Mart seçimlerinin ardından yeni yerel yönetimlerin belirlendiği seçimlerin ardından el değiştiren belediyelerde de bazı değişiklikler meydana geldi. Altındağ Belediyesi personelleri için kurum içi eğitimlerinin verileceği ifade edilirken bu eğitimlerin de başladığı bildirildi.

Altındağ Belediyesi personelleri  kurum içi eğitim seminerlerine başladı

Altındağ Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin ardından el değiştirdi. Altındağ Belediye Başkanlığı görevine Veysel Tiryaki gelirken, belediyede de bazı değişiklikler gündeme geldi. Altındağ Belediyesi, personelleri için kurum içi eğitimlerin başladığını duyurarak detayları da kamuoyunun bilgisine sundu.

Altındağ Belediyesi bünyesinde görev yapan personeller için kurum içi eğitim seminerleri başladı. Belediyenin tüm birimlerinde çalışan personellerin kurum içi eğitimlerine önem verdiğini belirten Altındağ Belediyesi, kurum içi eğitim seminerlerine start verdi. Bu çerçevede Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri, Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ KURUM İÇİ EĞİTİMLER BAŞLADI

Seminerde “Kırsal Mahalle ve Kırsal Yerleşik Alan Yönetmeliği” konulu eğitim gerçekleştirilirken Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, kurum içi eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

Altındağ Belediyesi personelleri  kurum içi eğitim seminerlerine başladı

Bu çerçevede bir açıklamaya yer veren Başkan Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak personelimizin kurum içi eğitimine büyük önem veriyoruz. Daha önceki dönemlerde de personellerimiz için çeşitli eğitim seminerleri düzenlemiştik.'' dedi.

Altındağ Belediyesi personelleri  kurum içi eğitim seminerlerine başladı - Resim : 2

Açıklamasına devam eden Başkan Tiryaki, ‘’Eğitim seminerlerinin ilki bugün gerçekleşti. Eğitimler, ilerleyen günlerde de devam edecek. Personel eğitimlerini Belediyemizin tüm birimlerinde uygulayacağız” ifadelerine yer verdi.

Altındağ Belediyesi personelleri  kurum içi eğitim seminerlerine başladı - Resim : 3

Gerçekleşen eğitimde personellere yönetmeliğin detayları anlatıldı. Yönetmeliğin amacı, dayanağı, kapsamı ve tanımları ele alınırken kırsal mahalle ve kırsal yerleşik alanlarda muafiyet ve yapılan indirimlere de değinildi. Eğitimlerin tüm kurum personelleri için yapılacağı ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER