Altındağ Belediyesi personelleri için her hafta seminer düzenliyor

Altındağ ilçesinde hizmetin iyi olmasını istediği kadar personellerinde donanımlı olmasını isteyen yönetim her salı personellerine uzman kişiler aracılığıyla eğitim veriyor. Bu hafta Altındağ Belediyesi çalışanları öfke kontrolü konulu seminere katıldı.

Altındağ Belediyesi personelleri için her hafta seminer düzenliyor

Günlük hayatta il ve ilçelerde yönetimden sorumlu olan belediyeler bünyesinde çalışan insanlar aracılığıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu nedenle personellerin tam donanımlı oluşu belediyeler için önem taşıyor.

Altındağ Belediyesi de bu noktada personellerinden daha verim alabilmek ve onların kişisel olarak da gelişmesi adına her hafta seminer düzenleme kararı almıştı. Salı sohbetleri adı verilen bu seminerde bu hafta Öfke Kontrolü konulu bir seminer düzenlendi.

Altındağ Belediyesi personelleri için her hafta seminer düzenliyor

SEMİNERLERİN HAFTALIK OLARAK DEVAM ETTİRİLECEĞİ AÇIKLANDI

Verilen seminerde öfkeyi günlük hayatta nelerin tetiklediği ve bu durumun nasıl kontrol altında tutulabileceğinden bahsedildi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de yaptıkları program ile ilgili "Personellerimizin büyük ilgi gösterdiği seminerleri bundan böyle her hafta aynı gün yapacağız. Her hafta Salı günleri personellerimizi kendi alanlarında uzman kişilerle buluşturacağız. Personelimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda da farklı konularda seminerlerde düzenlenecek" şeklinde konuştu.

PERSONELLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Eğitime katılan personeller seminerden yeni bilgiler alarak ayrılmış oluyor. Bu durumun düzenli olarak devam ettirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER