Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu

Altındağ Belediyesi'nde yıl boyunca Altındağlı vatandaşlara sunulacak olan hizmetlerin kalitesini arttırmak amacıyla belediye personeli düzenlenen seminerde bir araya geldi.

Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu

Altındağ Belediyesi yeni dönemin hazırlıklarına hızlı başlarken bu sene her hafta farklı bir konuda seminer düzenleneceği duyuruldu. Düzenlenen seminerlere hem Altındağ Belediyesi çalışanları hem de Altındağlı vatandaşlar katılım sağlayacaklar.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ'NİN SEMİNER MARATONU BAŞLADI!

Altındağ’da seminer maratonu başladı. Yıl boyunca Altındağlı vatandaşlar için düzenlenen seminer maratonuna, Altındağ Belediyesi personelleri de dahil edildi. Belediye bünyesinde görev yapan kadın personeller “kanser” konulu seminerde bir araya geldi. Altındağ Belediyesi ve Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle, Altındağ Belediyesi bünyesinde görev yapan kadın personeller için “kanser” konulu seminer düzenlendi.

Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu

Altındağ Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Uzm. Dr. Hazal Cansu Çulpan tarafından gerçekleştirilen seminere, personeller büyük ilgi gösterdi. Seminerde kadın kanserleri, kanserden korunma yolları, kanserin erken teşhisinin önemi ve herkesin tek başına yapabileceği basit kanser muayeneleri hakkında bilgi verildi.

Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu - Resim : 2

Katılımcılar ayrıca, kanser taramalarına gelirken dikkat edilmesi gerekenler, taramaların nerelerde yapıldığı, kanser türlerinin belirtileri, risk altındaki kişilerin kim olduğu, ne yapılması gerektiği ve aşılar hakkında da bilgilendi. Uzm. Dr. Hazal Cansu Çulpan, katılımcıların tüm sorularına tek tek cevap verdi. Seminerin sonunda, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Ahu Özyakup, Uzm. Dr. Hazal Cansu Çulpan’a plaket takdim etti.

Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu - Resim : 3

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Önceki dönemlerimizde de personellerimiz için sık sık eğitimler düzenlemiştik. Personellerimizin bilinçli ve bilgili olması bizler için çok önemli… Sağlık konulu seminerlerimizin ilki kadın personellerimize yönelik olarak gerçekleşti. Önümüzdeki haftalarda erkek personellerimiz için de sağlık konulu seminerler düzenlenecek” dedi.

Başkan Tiryaki seminerlerin her hafta bir başka konuyla devam edeceğini belirterek, Altındağlı vatandaşlar gibi Altındağ Belediyesi personelinin de düzenlenen seminerlerden yararlanacağını ifade etti. Düzenlenen seminerlere yoğun katılım dikkat çekerken eğitim programları da seminerlerde yer alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER