Altındağ Belediyesi okula başlayan çocuklara diş fırçası seti hediye etti

Okul hayatının yeni dönemine yaşayan çocuklara Altındağ Belediyesi tarafından destekler sürüyor. Bu kapsamda haftanın ilk gününde öğrencilerle beraber ilk ders zilini çalan Başkan Veysel Tiryaki bir sonraki günde diş fırçası seti dağıttı.

Altındağ Belediyesi okula başlayan çocuklara diş fırçası seti hediye etti

Eylül ayı itibariyle ülke genelinde yeni bir eğitim dönemi heyecanı başlamıştı. Tatil dönemini sonlandıran öğrenciler yeniden okulları ile buluşmuştu. Altındağ ilçesinde de Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilk gün kapsamında ilçedeki bir okula giderek öğrencilerin ve öğretmenlere yeni dönemde başarılar dilemişti.

"NE YAPIYORSAK ONLARIN SAĞLIKLI OLMASI İÇİN"

Öğrencilerin heyecanına sadece ilk gün ortak olmayan Başkan Tiryaki bir sonraki günde öğrencileri ziyaret etti. Gittiği yerde öğrencilerle sohbet eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki onlara Diş Fırçası ve Diş Macunu seti hediye etti.

Altındağ Belediyesi okula başlayan çocuklara diş fırçası seti hediye etti

Verdikleri hediye ile ilgili konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Altındağlı çocuklarımız daha güzel gülsün diye, gülerken dişleri ışıl ışıl parlasın diye diş bakım setlerimizin dağıtımına devam edeceğiz. Ne yapıyorsak onların daha iyi ve sağlıklı olması için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

KASIM'A KADAR ARALIKSIZ DEVAM

9 Eylül itibariyle eğitim hayatlarına yeniden başlayan öğrenciler ilk ara tatil dönemine kadar aynı tempoda devam edecek. Öğretmenler ve öğrenciler 11-15 Kasım'ı kapsayan hafta yılın ilk ara tatili kapsamında eğitime ara verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER