Altındağ Belediyesi Millet Lokantası vatandaşlara ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor

Enflasyon ve ekonomideki istikrarsız süreç piyasaları olumsuz etkilemişti. Zamlardan dolayı dışarda eskisinden daha pahalı yemek yiyen Altındağlı vatandaşlar için ise Altındağ Belediyesi adından söz ettiren bir hizmeti hayata geçirmişti.

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor

Türkiye'nin ilk olarak İstanbul'da hayata geçirilmesi ile duyduğu normalden çok ucuza yemek yenilen belediye lokantaları ile Ankara halkı Altındağ'da tanıştı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yönetiminde vatandaşların daha hesaplı yemek yemesi adına yapılan çalışmalar tamamlandı ve Temmuz ayında Altındağ Belediyesi Millet Lokantasını açtı.

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası vatandaşlara ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor

UYGUN FİYATA YEMEK YEME FIRSATI

Dışarıda sadece 1 çeşit yemeğe büyük miktarda para ödeyen Altındağ halkı Millet Lokantasında 4 çeşit yemeği sadece 90 TL gibi bir fiyata yiyebiliyor. Ankara'nın merkez ilçesi Altındağ'da atılan bu hamle ise vatandaşlar tarafından olumlu bir gelişme olarak nitelendirildi.

Açıldığı dönemden beri vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu Millet Lokantaları Başkent Millet Bahçesi içinde bulunuyor. Altındağ Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan son sosyal medya paylaşımında "Başkentlilerin yeni gözdesi, Altındağ Belediyesi Millet Lokantası. Başkent Millet Bahçesi içerisinde bulunan 'Millet Lokantamız sizleri bekliyor" denilerek vatandaşlar lokantaya davet edildi.

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası vatandaşlara ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor - Resim : 2

"HERKESİ LOKANTAMIZA BEKLİYORUZ"

Pazartesi hariç haftanın 6 günü hizmet veren lokanta ile ilgili Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de bir davette bulunmuştu. Başkan Tiryaki "Uygun fiyatlarla hizmet veren Millet Lokantası'nın Ankaramıza ve Altındağımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesi lokantamıza bekliyoruz" demişti.

Ankara'nın diğer ilçelerinde böyle bir hizmet olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Altındağ halkı kendilerini ayrıcalıklı hissettiren bu hizmeti ilgi ile tercih etmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER