Altındağ Belediyesi meyve ormanları! Binlerce ağaç meyve verdi!

Altındağ Belediyesi meyce ormanları yüzleri güldürmeye devam ediyor. Bunun ile birlikte ekim dikim çalışmaları devam ederken Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, meyve ormanları hakkında açıklamalarda bulundu.

Altındağ Belediyesi meyve ormanları! Binlerce ağaç meyve verdi!

Altındağ Belediyesi güzel bir çalışmaya daha imza attı. Bunun ile birlikte 24 Kasım 2019 tarihinde dikilen fidanlar meyve vermeye başladı. Ayrıca ekim dikim çalışmaları devam ederken Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, meyve ormanları hakkında konuştu, düşüncelerini dile getirdi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

"İHTİYACI OLANLARA DAĞITACAĞIZ"

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, 2019 tarihinde dikilen ağaçların meyve vermeye başladığını ifade etti. Bunun ile birlikte meyveleri toplayıp ihtiyaç sahibi ailelere ya da kişilere dağıtacaklarını ifade etti. Böylece Altındağ Belediyesi, güzel bir projeye daha imza atmış oldu.

Kayısı, elma, armut ve kiraz gibi birçok meyveyi barındıran meyve ormanları, mevsimine göre farklı zamanlarda olgunlaşıyor. Bunun ile birlikte meyveler olgunlaştıkça toplanacak ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.

altindag.png

Gicik meyve ormanında olduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "benzer meyve ormanları Altındağ'ın muhtelif mahallelerinde de var" ifadelerini kullandı. Aydıncık Mahallesinde vişne ve ceviz ormanları olduğunu ifade etti. Balcı, 4 yıl içerisinde 35 binden fazla ağaç diktiklerini söyledi.

SONRAKİ HABER