Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Altındağ Belediyesi ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Başlatılan bu temizlik çalışmaları mahalle mahalle devam ederken Altındağ Belediyesi takvim dahilinde bugün Zübeyde Hanım Mahallesi'nin temizlendiğini açıkladı.

Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattığını duyurdu. İlçenin temiz görünmesi ve çevre sağlığının korunması için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, mahallelerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi tarafından ilçedeki tüm mahallelerde başlatılan detaylı temizlik çalışmaları devam ederken belediyeden de açıklama geldi. Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Zübeyde Hanım Mahallesi’nde detaylı temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

ALTINDAĞ'IN MAHALLELERİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Altındağ Belediyesi, vatandaşların temiz bir çevrede ikametlerini sürdürmeleri için çalışmalarına olarak olarak devam ettiğini açıkladı. İlçede bulunan tüm mahallelerde temizlik çalışması gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Zübeyde Hanım Mahallesi’nde çalışmalarına devam etti.

Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

“En güzel temizlik hiç kirletmemektir” sözlerine yer veren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “İlçe genelinde başlattığımız temizlik seferberliği hummalı bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz mahallelerimizdeki her noktayı titizlikle temizliyor.

Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

Bunların yanı sıra sıcak havalarda artış gösteren sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yapılıyor” ifadelerini kullandı. İlçede çalışan ekipler, sokakları süpürüp ardından yıkarken sinek ve haşerelere karşı da ilaçlama yaptı.

SONRAKİ HABER