Altındağ Belediyesi mahalle konakları ile ilçe halkına özel günlerinde destek oluyor

İnsanların günlük hayatta mutlu ya da üzüntü içinde olduğu günler oluyor. Bu günlerde ise vatandaşların evleri gerçekleştirilecek programlar için yetersiz kalabiliyor.

Altındağ Belediyesi mahalle konakları ile ilçe halkına özel günlerinde destek oluyor

Bu kapsamda Altındağ Belediyesi ise vatandaşların özel günlerinde kullanabileceği yer sorununu ortadan kaldırmak için Mahalle Konakları adlı hizmet noktalarını kullanıma açmıştı.

ÜCRETSİZ PROGRAM GERÇEKLEŞTİRME ALANI

Altındağ halkının hizmetine sunulan bu alanlar vatandaşların yakınlarının vefatlarından dolayı taziyeleri kabul etme ya da asker uğurlaması gibi ihtiyaçları için uygun yer bulmuş olacak.

Altındağ Belediyesi mahalle konakları ile ilçe halkına özel günlerinde destek oluyor

MAHALLE KONAKLARI BAŞPINAR VE KARAPÜRÇEK'TE

Altındağ Belediyesi tarafından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için açılan Mahalle Konakları Başpınar ve Karapürçek'te bulunuyor. Vatandaşlar Başpınar Mahalle Konağı için 0312 507 00 28 ve Karapürçek Mahalle Konağı için 0312 375 20 06 telefon numarası üzerinden bilgi alabiliyor.

Özel günlerinde Altındağ Belediyesinin kullanmaları için kendilerine yer temini bulunan vatandaşlar maddi olarak da rahatlıyorlar. Altındağ ilçesinde ilerleyen dönemlerde Mahalle Konaklarının sayılarının artırılması bekleniyor.

Altındağ Belediyesi tarafından devam eden hizmetlere ek olarak ilçe genelinde bakım, onarım ve eksikleri giderme çalışmaları devam ediyor. Söz konusu belediye faaliyetlerinden vatandaşlarında bilgi sahibi olması adına sosyal medya ve internet siteleri üzerinden paylaşımlarda bulunuluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER