Altındağ Belediyesi Kültür Yolu Festivali heyecanına ortak oldu

Ankara'da geçtiğimiz günlerde başlayan Kültür Yolu Festivali heyecanı devam ediyor. Başkentin merkezinde yer alan Altındağ ilçesi de çok sayıda önemli etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Altındağ Belediyesi Kültür Yolu Festivali heyecanına ortak oldu

Devlet tarafından desteklenen ve gelenekselleşen Kültür Yolu Festivali ülkenin farklı şehirlerini sırayla geziyor. Söz konusu festivalde eğlenceli günler yaşayan vatandaşlar, festival kapsamında düzenlenen kültür sanat etkinlikleri ile bilgi ve birikimlerini artırma fırsatı yakalıyor.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ ÇOK SAYIDA PROGRAMA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Ankara'nın farklı ilçeleri de festival kapsamında düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda ev sahibi yaptığı etkinlikler ile adından söz ettiriyor.

Altındağ Belediyesi Kültür Yolu Festivali heyecanına ortak oldu

Altındağ ilçesinde bu heyecana ortak olmak isteyen vatandaşlar, Altındağ Belediyesi Güneş Sanat Galerisi’nde 21-27 Eylül tarihleri arasında Anadolu'nun İzleri sergisini izleyebilecek. Ayrıca Festival boyunca Gelenekten Geleceğe sanat buluşmaları da Kabakçı Konağı Kültür ve Sanat Evinde Ankara halkını bekleyecek. Başkent Millet Bahçesi de festival boyunca söyleşiler, çocuklar için etkinlikler ve konserlere ev sahipliği yapacak.

BAŞKAN TİRYAKİ'DEN DAVET

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de ev sahipliği yaptıkları Kültür Yolu Festivali etkinlikleri ile ilgili "Kültür Yolu Festivali kapsamında, Altındağ daha da renkleniyor. Birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Tüm sanatseverleri, her yaştan Altındağlı vatandaşımızı bu etkinliklere katılmaya bekliyoruz" diyerek ilçe sakinlerini bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Ankara Kültür Yolu Festivali 29 Eylül tarihinde sona erecek. Başkentliler gün boyu bir çok etkinliğe katılabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER