Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi

Altındağ Belediyesi bünyesinde ilçenin farklı yerlerinde hizmet veren kreşlerde yüzlerce küçük çocuk eğitim görüyor. Bu nedenle miniklerin eğitiminde yetkili olan öğretmenlerinde tam donanımlı olması büyük önem taşıyor.

Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi

Yeni dönemin başlaması ile birlikte okullarda olduğu kadar okul öncesi eğitimde de yoğunluk başladı. Aileler çocuklarını okul dönemine daha iyi hazırlanmaları için gönderdiği Altındağ Belediyesi kreşlerinde, öğretmenleri de bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Altındağ Belediyesi personellerinin bilgi birikimini artırmak için bir seminer düzenledi. Kreş öğretmenlerine yönelik verilen seminerde iş sağlığı ve güvenliği konusu işlendi. Altındağ Belediyesi Ali Ersoy, Güneşevler, Aydınlıkevler ve Kuzey Ankara kreşleri öğretmenlerine alanında uzman kişiler tarafından bilgiler verildi.

Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi

"HAYATİ ÖNEM ARZ EDEN BİR KONU"

Kreşlerde eğitim gören gençlerin güvenliğinin kendileri için en öncelikli konulardan olduğunu ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "İş sağlığı ve güvenliği hayati önem arz eden bir konu" dedi.

Verilen seminerin faydalı olduğundan bahseden Başkan Tiryaki "Bu seminer, iş yerinde olası kazaların önüne geçilmesi açısından fayda sağlıyor. Ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği seminerleri, personellerimizin sağlık ve güvenlik konularında, farkındalık ve bilinç kazanmasına yardımcı oluyor" şeklinde konuştu.

İlerleyen zamanda öğretmenlere yeni seminerlerin verilmesi bekleniyor. Öğretmenlerin eğitimli olmasına ailelerde dikkat ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER