Altındağ Belediyesi kadınlar için yeni dönem kurs kayıtlarını başlattı

Ankara'da kadınların sosyal hayatta daha aktif yer alması için Altındağ Belediyesi tarafından ücretsiz kurslar veriliyor. Kadınlar aldıkları eğitimler ile özgüvenlerini yükselterek girişimlerde bulunuyor.

Altındağ Belediyesi kadınlar için yeni dönem kurs kayıtlarını başlattı

Bu kapsamda Altındağ Belediyesi her sene olduğu gibi bu senede yeni dönemde kadınlara yönelik kurslar vereceğini duyurdu. Konu ile ilgili Altındağ Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Altındağ Belediyemize bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizde, 110 farklı branşta ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursuna kayıt olmak için merkezlerimize başvuru yapabilirsiniz. Kayıt olun, siz de hayatı değişen Altındağlı kadınların arasında yerinizi alın" denildi.

Altındağ Belediyesi kadınlar için yeni dönem kurs kayıtlarını başlattı

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

İlçe kadınının onlarca farklı branşta kendilerini geliştirmesi için açılan kurslar ile ilgili kayıtlar 28 Ağustos tarihinde başladı. 20 Eylül'e kadar devam edecek kayıtların ardından farklı yaş gruplarındaki kadınlar uzmanlar tarafından verilen eğitimlere katılacak.

Kurslar Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde verilecek. Bu kurslardan eğitim almak isteyen kadınlar kendilerine en yakın merkeze giderek gerekli işlemleri tamamlayabilecek. Özellikle boş zamanı fazla olan ev hanımlarının bu kurslara ilgisinin yüksek düzeyde olduğu biliniyor. Kurslar kadınlara meslek ve hobi kazandırması açısından büyük önem taşıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de kurslara önem verdiğini dile getiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER